Genies Arabian Riches: duik in de wondere wereld met Ladbrokes

Voor een beperkte periode van slechts twee weken nodigt Ladbrokes jou uit om ‘Genies Arabian Riches’ te ontdekken. Dit is een online slotspel dat je midden in de meest betoverende Arabische legendes plaatst. Deze boeiende slot neemt je mee op een magisch avontuur in het hart van het Midden-Oosten. Naar een plaats waar rijkdommen en mysteries in overvloed zijn.

Een Betoverend Universum

Genies Arabian Riches brengt je de sfeer van de verhalen van Duizend-en-een-nacht. Daar waar het decor, versierd met magische lampen en vliegende tapijten, een meeslepende ervaring belooft. De kleurrijke graphics en vloeiende animaties brengen de Arabische legendes tot leven. Dit terwijl de betoverende soundtrack je omhult in een mystieke sfeer.

Spelkenmerken

Dit gokautomaat met vijf rollen biedt spelers meerdere manieren om te winnen, dankzij de gevarieerde winlijnen en rijk versierde symbolen. Spelers kunnen verschillende iconische personages ontmoeten, zoals de welwillende geest, de raadselachtige prinses en de wijze sultan.

Bonusfuncties, zoals gratis spins en minigames, voegen een extra laag spanning toe. Het langverwachte moment waarop je over de magische lamp wrijft om de geest op te roepen, kan onvoorstelbare rijkdommen ontgrendelen en je winsten vermenigvuldigen.

Verzamel de sprankelende magische lampen om je vermenigvuldiging van gratis spins tot 20 keer te verhogen. Ontgrendel zo gratis spins waar de krachten van de geest nog feller schijnen. Tijdens deze spins kan je winstvermeerderaar naar ongekende hoogtes stijgen met elke draai!

Exclusief beschikbaar op Ladbrokes gedurende twee weken, is Genies Arabian Riches een uitnodiging om op het magische tapijt naar fabelachtige rijkdommen te rijden. Laat de geest jouw wens voor epische winsten vervullen en dompel jezelf onder in een wereld waar dromen van rijkdom werkelijkheid worden.